Η αξιόπιστη πληροφόρηση ελαχιστοποιεί το ρίσκο
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΜέθοδοιΈλεγχοι ποιότητας

Ερευνητικές Μέθοδοι - Έλεγχοι ποιότητας

Έλεγχοι ποιότητας

Η “HELLENIC RESEARCH HOUSE” είναι μέλος της ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research) και του ΣΕΔΕΑ (Ελληνικός Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς) και συνεπώς δεσμεύεται από τον Κώδικα Δεοντολογίας τους.

Πρόσθετα συμμετέχει ενεργά στον ΠΕΣΣ (Ποιοτικός έλεγχος Συλλογής Στοιχείων) από τον οποίο ελέγχεται σε τακτική βάση. Ο ΠΕΣΣ είναι ο καθιερωμένος και επίσημος κώδικας δεοντολογίας του ΣΕΔΕΑ τον οποίο είναι υποχρεωμένα όλα τα μέλη να ακολουθούν και σύμφωνα με τον οποίο ελέγχονται 1-2 φορές το χρόνο.

Επί πλέον της εφαρμογής αυστηρά των κωδίκων δεοντολογίας του κλάδου, η εταιρεία HELLENIC RESEARCH HOUSE Α.Ε.Ε. εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2000 Κωδικός Εγγραφής 11412/04/S από τον διεθνή αναγνωρισμένο φορέα RINA SpA (Μέλος του IQNet).

Δράσεις

ΔράσειςΗ HRH συμμετείχε στην εκδήλωση του ΣΕΔΕΑ ”Research Reveals” που έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή την Τετάρτη 15/9/2010..

Η Εφαρμογή

The ApplicationΠροσφέρουμε συγκροτημένη έρευνα που εστιάζεται στις ανάγκες του πελάτη.

Για την εταιρία μας αυτό σημαίνει:

Περισσότερα...

Τρέχουσα Έρευνα

Τρέχουσας ΈρευναΗ HRH διεξάγει συνεχώς νέες έρευνες στις οποίες καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν, αν θέλεις μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος και να μετέχεις...

Περισσότερα...

Go to top