Η αξιόπιστη πληροφόρηση ελαχιστοποιεί το ρίσκο
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήOnline PanelΓίνε Μέλος

Online Panel - Γίνε Μέλος

Συνεργασία και πλεονεκτήματα μελών

Τα μέλη της Βάσης κοινού μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ή και προσωπικά (με επίσκεψη στα γραφεία μας) όποτε θέλουν να πληροφορηθούν σχετικά με τις έρευνες που τρέχουν, την κατάσταση του λογαριασμού των, τη μεθοδολογία ή τις εναλλακτικές μεθόδους συλλογής στοιχείων ή ακόμα και την πιο μόνιμη συνεργασία τους με το τμήμα συλλογής στοιχείων ή άλλα τμήματα της εταιρίας.

Τα μέλη ενημερώνονται επίσης μέσα από το site της εταιρίας για θέματα σχετικά με την συνεργασία τους στις on line έρευνες όπως είναι οι συμμετοχές τους, οι πόντοι έρευνας που έχουν συγκεντρώσει και οι δυνατότητες εξαργύρωσης τους με διάφορα δώρα.

Οι «πόντοι έρευνας» που συγκεντρώνονται με την συμμετοχή σε έρευνες εξαργυρώνονται με δώρα αξίας ανάλογης των πόντων που έχουν συγκεντρωθεί.

Τα μέλη της βάσης που ανταποκρίνονται τακτικά και απαντάνε σε όλα τα ερωτηματολόγια που τους στέλνουμε (εφ’ όσον ανήκουν στο επί μέρους κοινό που απευθύνεται η εκάστοτε έρευνα) συμμετέχουν σε μία κλήρωση που γίνεται στο τέλος του χρόνου για επί πλέον δώρα.

Γίνε μέλος

Δράσεις

ΔράσειςΗ HRH συμμετείχε στην εκδήλωση του ΣΕΔΕΑ ”Research Reveals” που έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή την Τετάρτη 15/9/2010..

Η Εφαρμογή

The ApplicationΠροσφέρουμε συγκροτημένη έρευνα που εστιάζεται στις ανάγκες του πελάτη.

Για την εταιρία μας αυτό σημαίνει:

Περισσότερα...

Τρέχουσα Έρευνα

Τρέχουσας ΈρευναΗ HRH διεξάγει συνεχώς νέες έρευνες στις οποίες καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν, αν θέλεις μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος και να μετέχεις...

Περισσότερα...

Go to top