Η αξιόπιστη πληροφόρηση ελαχιστοποιεί το ρίσκο
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΠοιοι ΕίμαστεΗ ικανότητα

Ποιοι Είμαστε - Ικανότητα

Διαθέτουμε εμπεριστατωμένη και σε βάθος γνώση και έχουμε εκτενή εμπειρία στις ερευνητικές μεθόδους που εφαρμόζονται προκειμένου να ληφθούν επιχειρηματικές αποφάσεις, στρατηγικές ή τακτικές.

Το τμήμα μας ερευνάς πεδίου πλαισιώνεται από έμπιστους και υπεύθυνους ερευνητές/ συνεντευκτές, κατάλληλα εκπαιδευμένους με γενικά και ειδικά σεμινάρια που ελέγχονται με στενή παρακολούθηση και συνεχείς συζητήσεις πάνω σε κάθε συγκεκριμένο ερευνητικό θέμα.

Το τμήμα μας επεξεργασίας και ανάλυσης των στοιχείων εξασφαλίζει ταχύτητα στην εισαγωγή και στους ηλεκτρονικούς ελέγχους των πληροφοριών, προσφέρει ευέλικτη και σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη παρουσίαση των αποτελεσμάτων και χρησιμοποιεί τα πλέον εξελιγμένα λογισμικά για την επεξεργασία και στατιστική ανάλυση ερευνητικών δεδομένων.

Αξιόπιστη και μακρόχρονη συνεργασία μας με Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρίες παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε ποσοτικές και ποιοτικές έρευνες Marketing.

Δράσεις

ΔράσειςΗ HRH συμμετείχε στην εκδήλωση του ΣΕΔΕΑ ”Research Reveals” που έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή την Τετάρτη 15/9/2010..

Η Εφαρμογή

The ApplicationΠροσφέρουμε συγκροτημένη έρευνα που εστιάζεται στις ανάγκες του πελάτη.

Για την εταιρία μας αυτό σημαίνει:

Περισσότερα...

Τρέχουσα Έρευνα

Τρέχουσας ΈρευναΗ HRH διεξάγει συνεχώς νέες έρευνες στις οποίες καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν, αν θέλεις μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος και να μετέχεις...

Περισσότερα...

Go to top