Η αξιόπιστη πληροφόρηση ελαχιστοποιεί το ρίσκο
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΠοιοι ΕίμαστεΑνθρώπινο δυναμικό

Ποιοι Είμαστε - Ανθρώπινο δυναμικό

Η δύναμη της εταιρίας “THE HELLENIC RESEARCH HOUSE” είναι τα στελέχη της, τα οποία εκτός από τεχνογνωσία και εμπειρία στην έρευνα αγοράς και κοινής γνώμης στην Ελλάδα, έχουν άποψη, στατιστική ευαισθησία και κρίση.

Οι μόνιμοι συνεργάτες της "HELLENIC RESEARCH HOUSE" είναι συνήθως άτομα που έχουν σπουδάσει Marketing, Στατιστική, Οικονομικά, Διοίκηση επιχειρήσεων, Επιχειρησιακή έρευνα, Κοινωνικές Επιστήμες και άλλους τομείς που έχουν εφαρμογές στην έρευνα αγοράς και κοινής γνώμης και όσοι διαθέτουν εμπειρία συνήθως έχουν ασχοληθεί και με Marketing Research.

Ο μέσος όρος εμπειρίας των στελεχών μας είναι 15 χρόνια στην έρευνα αγοράς.

Η Εταιρία «HELLENIC RESEARCH HOUSE» απασχολεί :
  • Πτυχιούχους Πανεπιστημίου και συνεργάτες μερικής απασχόλησης εξειδικευμένους σε διάφορους τομείς Στατιστικής, Marketing, Πληροφορικής, Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας
  • Άτομα μερικής απασχόλησης εκπαιδευμένα και έμπειρα στη διεξαγωγή συνεντεύξεων με μόνιμη βάση στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μεγάλες Αστικές πόλεις (συνεντευκτές / ερευνητές).
  • Επιπλέον, άτομα με εκτενή εμπειρία στη διεξαγωγή συνεντεύξεων και ειδική εκπαίδευση, λειτουργούν ως ανεξάρτητοι ελεγκτές της έρευνας πεδίου.

Δράσεις

ΔράσειςΗ HRH συμμετείχε στην εκδήλωση του ΣΕΔΕΑ ”Research Reveals” που έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή την Τετάρτη 15/9/2010..

Η Εφαρμογή

The ApplicationΠροσφέρουμε συγκροτημένη έρευνα που εστιάζεται στις ανάγκες του πελάτη.

Για την εταιρία μας αυτό σημαίνει:

Περισσότερα...

Τρέχουσα Έρευνα

Τρέχουσας ΈρευναΗ HRH διεξάγει συνεχώς νέες έρευνες στις οποίες καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν, αν θέλεις μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος και να μετέχεις...

Περισσότερα...

Go to top