Η αξιόπιστη πληροφόρηση ελαχιστοποιεί το ρίσκο

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

«Η εγγραφή σας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Σύντομα θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Αν δεν το λάβετε ελέγξτε στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και προσθέστε τη διεύθυνση αυτή στους επιθυμητούς (not spam) αποστολείς»

Πρόγραμμα επιβράβευσης HRH

Ώς ένα πολύτιμο μέλος του online panel της HRH η γνώμη σας μετράει κάθε φορά που τη μοιράζεστε μαζί μας. Με τη συμμετοχή σας στο online panel της HRH σας δίνετε η δυνατότητα να απαντάτε σε ερωτηματολόγια που αφορούν τα προϊόντα που αγοράζετε/καταναλώνετε, τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε, τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και άλλα πολλά.

Κάθε φορά που συμμετέχετε σε μια έρευνα κερδίζετε πόντους οι οποίοι εξαργυρώνονται σε δωροεπιταγές από επώνυμα καταστήματα. Οι πόντοι διαφέρουν από έρευνα σε έρευνα ανάλογα με τη διάρκεια του ερωτηματολογίου.

Σε κάθε πρόσκληση που θα λαμβάνετε (μέσω e-mail) για τη συμετοχή σας σε έρευνα θα ενημερώνεστε για τη διάρκεια του ερωτηματολογίου και για τους πόντους που αντιστοιχούν σε αυτή.

Οι πόντοι που κερδίζετε απαντώντας σε μια έρευνα προστίθενται στον προσωπικό σας λογαριασμό και τους εξαργυρώνετε όποτε εσείς το επιθυμείτε. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει οποιαδήποτε στιγμή εισάγοντας τον κωδικό σας και μπαίνοντας στον προσωπικό σας λογαριασμό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία εξαργύρωσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 74 55 906.

Η Εφαρμογή

Προσφέρουμε συγκροτημένη έρευνα που εστιάζεται στις ανάγκες του πελάτη.

Για την εταιρία μας αυτό σημαίνει:
  • Δυνατότητα σύνθεσης αποτελεσμάτων για το ίδιο θέμα που απορρέουν από τις διάφορες ερευνητικές φάσεις (ποιοτική / ποσοτική / έρευνα δεδομένων).
  • Συνδυασμό όλων των μεθοδολογικών και τεχνικών της έρευνας αγοράς και κοινής γνώμης με τεκμηρίωση της επιλογής προσέγγισης για κάθε διαφορετικό ερευνητικό στόχο.
  • Εναρμόνιση των υπηρεσιών μας με τις ανάγκες του πελάτη.
Για τον πελάτη αυτό σημαίνει:
  • Υψηλή χρηστικότητα των στοιχείων της έρευνας
  • Αξιοπιστία των πληροφοριών
  • Βελτιστοποίηση της επένδυσης στην έρευνα
  • Αποτελέσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία στρατηγικών αποφάσεων

Customers Feedback

{uniform form=1/}

Τρέχουσα Έρευνα

    Αρχεία Ερευνών
  • Η καταναλωτική συμπεριφορά του Έλληνα κατα τη διάρκεια των Χριστουγέννων 2013

 


 

Μπορείτε να δώσετε αναπληροφόρηση χρησιμοποιώντας την ακόλουθη φόρμα:

  

Δράσεις

ΔράσειςΗ HRH συμμετείχε στην εκδήλωση του ΣΕΔΕΑ ”Research Reveals” που έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή την Τετάρτη 15/9/2010..

Η Εφαρμογή

The ApplicationΠροσφέρουμε συγκροτημένη έρευνα που εστιάζεται στις ανάγκες του πελάτη.

Για την εταιρία μας αυτό σημαίνει:

Περισσότερα...

Τρέχουσα Έρευνα

Τρέχουσας ΈρευναΗ HRH διεξάγει συνεχώς νέες έρευνες στις οποίες καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν, αν θέλεις μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος και να μετέχεις...

Περισσότερα...

Go to top