Η αξιόπιστη πληροφόρηση ελαχιστοποιεί το ρίσκο
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΥπηρεσίεςΈρευνες μέσω Διαδικτύου

Υπηρεσίες - Έρευνες μέσω Διαδικτύου

Η «Hellenic Research House» είναι μία από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα που κάνει έρευνες μέσω διαδικτύου. Διατηρούμε μια διαδικτυακή βάση κοινού (panel), την οποία ενημερώνουμε και εμπλουτίζουμε με καινούργιους συνδρομητές καθημερινά.

Η βάση κοινού μας αποτελείται από περίπου 5.000 επαληθευμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Χειριζόμαστε τα μέλη της βάσης κοινού μέσω εξειδικευμένου λογισμικού που χρησιμοποιείται για έρευνες διαδικτύου, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγουμε τους συμμετέχοντες, να διατηρούμε την επικοινωνία μαζί τους μέσω προσκλήσεων, γραμμάτων, και links ερωτηματολογίων. Επιπλέον, μέρος της στρατηγικής μας είναι να επιβεβαιώνουμε τα προσωπικά στοιχεία και την ηλεκτρονική διεύθυνση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας για το λόγο ότι αρκετές φορές δηλώνονται διαφορετικά στοιχεία στο διαδίκτυο από τα πραγματικά.

Η διαδίκτυακη πλατφόρμα παρέχει δυνατότητες:

  • σχεδιασμού του ερωτηματολογίου (survey design), ορισμού φίλτρων, ανακύκλωσης ερωτήσεων (rotation), χρήσης προκωδικοποιημένων απαντήσεων καθώς και πολυμέσων (όπως εικόνες, φωτογραφίες, λογότυπα) ανάλογα με τους ερευνητικούς στόχους, γρήγορης πινακoποίησης.
  • επιλογής δειγματοληπτικού πλαισίου (sampling frame).
  • αποστολής προσκλήσεων (invitation letters) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για συμμετοχή σε έρευνες στο διαδίκτυο (web based).
  • αποστολής επιστολής υπόμνησης (reminder letter) προς τους συμμετέχοντες που δεν απάντησαν στην αρχική πρόσκληση.
  • συλλογής στοιχείων με πρόσβαση των συμμετεχόντων στο σύστημα της έρευνας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
  • παρακολούθησης, σε πραγματικό χρόνο (real time), των στοιχείων που συλλέγονται κατά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου από τους χρήστες / ερωτώμενους.
  • επεξεργασίας, ανάλυσης, προβολής στον πληθυσμό (weighting) και παρουσίασης στοιχείων.

Δράσεις

ΔράσειςΗ HRH συμμετείχε στην εκδήλωση του ΣΕΔΕΑ ”Research Reveals” που έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή την Τετάρτη 15/9/2010..

Η Εφαρμογή

The ApplicationΠροσφέρουμε συγκροτημένη έρευνα που εστιάζεται στις ανάγκες του πελάτη.

Για την εταιρία μας αυτό σημαίνει:

Περισσότερα...

Τρέχουσα Έρευνα

Τρέχουσας ΈρευναΗ HRH διεξάγει συνεχώς νέες έρευνες στις οποίες καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν, αν θέλεις μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος και να μετέχεις...

Περισσότερα...

Go to top