Η αξιόπιστη πληροφόρηση ελαχιστοποιεί το ρίσκο
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΠοιοι ΕίμαστεΗ φιλοσοφία

Ποιοι Είμαστε - Φιλοσοφία

Η Hellenic Research House ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε χάρη στην αγάπη και την αφοσίωση των ανθρώπων της για την «έρευνα αγοράς», οι οποίοι οραματίσθηκαν να μετατρέψουν τη γνώση και την εμπειρία τους σε πολύτιμο εργαλείο για την ανίχνευση των αναγκών της αγοράς.

Η φιλοσοφία αυτή έδωσε πνοή στη στρατηγική και τη μεθοδολογία της, που υιοθετήθηκε από την αρχή και που στη συνέχεια αφομοιώθηκε από το ανθρώπινο δυναμικό της.

Διατηρώντας πάντοτε την ποιότητα της συλλογής δεδομένων, την αξιόπιστη επεξεργασία και ανάλυσή τους, στοχεύει στην ουσιαστική αξιοποίηση των πληροφοριών που έχει στη διάθεσή της.

Παρακολουθώντας ανελλιπώς τις διεθνείς και παγκόσμιες εξελίξεις σε οικονομικό, κοινωνικό, τεχνολογικό, επιστημονικό επίπεδο προσαρμόζει και ανανεώνει τα μεθοδολογικά και ερευνητικά της εργαλεία, στοχεύοντας στη βελτίωση της παροχής των υπηρεσιών της.

Οι βασικοί άξονες που προσδιορίζουν τη φιλοσοφία μας στηρίζονται:
  • Στη διαδραστική επικοινωνία των έμπειρων στελεχών μας με τους πελάτες μας αφουγκραζόμενοι τις ιδιαίτερες και μοναδικές ανάγκες τους.
  • Στη μετάφραση των προβληματισμών των πελατών μας σε ερευνητικούς στόχους με κύριο στόχο την αξιόπιστη πληροφόρηση για τη λήψη αποφάσεων με το ελάχιστο ρίσκο.
  • Στη διεξαγωγή ερευνητικού προγράμματος, όταν αυτό είναι αναγκαίο, ώστε να επιτευχθεί ο σωστός στρατηγικός σχεδιασμός προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Στην αριστοποίηση στο συνδυασμό κόστους και αξιοπιστίας παροχής πληροφόρησης, σεβόμενοι τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους των πελατών μας
  • Στη διαφάνεια, εχεμύθεια, ταχύτητα και ευελιξία καθ' όλη τη διάρκεια της ερευνητικής διαδικασίας.
  • Στην εξασφάλιση ποιότητας και αποτελεσματικότητας των ερευνητικών δεδομένων.
  • Στη συνεχή πληροφόρηση (feedback) σχετικά με την πρόοδο των εργασιών αλλά και των επί μέρους ευρημάτων στους πελάτες μας.

Δράσεις

ΔράσειςΗ HRH συμμετείχε στην εκδήλωση του ΣΕΔΕΑ ”Research Reveals” που έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή την Τετάρτη 15/9/2010..

Η Εφαρμογή

The ApplicationΠροσφέρουμε συγκροτημένη έρευνα που εστιάζεται στις ανάγκες του πελάτη.

Για την εταιρία μας αυτό σημαίνει:

Περισσότερα...

Τρέχουσα Έρευνα

Τρέχουσας ΈρευναΗ HRH διεξάγει συνεχώς νέες έρευνες στις οποίες καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν, αν θέλεις μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος και να μετέχεις...

Περισσότερα...

Go to top