Η αξιόπιστη πληροφόρηση ελαχιστοποιεί το ρίσκο
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΠοιοι ΕίμαστεΘέσεις Εργασίας

Ποιοι Είμαστε - Θέσεις Εργασίας

H HRH χρειάζεται πάντα συνεργάτες που αγαπούν την έρευνα αγοράς/κοινής γνώμης και ασχολήθηκαν ή θέλουν να ασχοληθούν με αυτή με σοβαρότητα, συνέπεια, επαγγελματισμό και κέφι.

Συνεργάτες

Οι μόνιμοι συνεργάτες της "HELLENIC RESEARCH HOUSE" είναι συνήθως άτομα που έχουν σπουδάσει Marketing, Στατιστική, Οικονομικά, Διοίκηση επιχειρήσεων, Επιχειρησιακή έρευνα και άλλους τομείς που έχουν εφαρμογές στην έρευνα αγοράς και κοινής γνώμης και όσοι διαθέτουν εμπειρία συνήθως έχουν ασχοληθεί και με Marketing Research.

Αν σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε μαζί μας σε μόνιμη βάση, στείλτε μας το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο FAX : 210 7488713 και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ερευνητές

Η "HELLENIC RESEARCH HOUSE" χρειάζεται συνεργάτες που έχουν ασχοληθεί ή τους αρέσει να ασχοληθούν με τη συλλογή πληροφοριών με τη βοήθεια ερωτηματολογίου, παίρνοντας συνεντεύξεις από άτομα που έχουν επιλεγεί κατάλληλα για τις ανάγκες τις κάθε έρευνας.

Αν σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε μαζί μας σε part time βάση, επικοινωνήστε με την κα Ιωάννα Ζάρα στο τηλέφωνο : 210 7455904

Δράσεις

ΔράσειςΗ HRH συμμετείχε στην εκδήλωση του ΣΕΔΕΑ ”Research Reveals” που έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή την Τετάρτη 15/9/2010..

Η Εφαρμογή

The ApplicationΠροσφέρουμε συγκροτημένη έρευνα που εστιάζεται στις ανάγκες του πελάτη.

Για την εταιρία μας αυτό σημαίνει:

Περισσότερα...

Τρέχουσα Έρευνα

Τρέχουσας ΈρευναΗ HRH διεξάγει συνεχώς νέες έρευνες στις οποίες καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν, αν θέλεις μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος και να μετέχεις...

Περισσότερα...

Go to top