Η αξιόπιστη πληροφόρηση ελαχιστοποιεί το ρίσκο
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΥπηρεσίεςΜυστικές επισκέψεις (mystery buying)

Υπηρεσίες - Μυστικές επισκέψεις (mystery buying)

Η εταιρία μας διεξάγει έρευνες Μυστικών Επισκέψεων σε πολλούς και διάφορους τομείς όπως:

  • Οικονομικές Υπηρεσίες (Τράπεζες, Ασφάλειες)
  • Λιανικές Επιχειρήσεις (Καταστήματα Επίπλου, Τηλεπικοινωνίας, Παιγνιδιών)
  • Εστίαση (Εστιατόρια, Ταχυφαγεία)

Κατά τη διεξαγωγή των Μυστικών Επισκέψεων χρησιμοποιούμε ειδικά εκπαιδευμένους ερευνητές (μυστικούς επισκέπτες), οι οποίοι συμπεριφέρονται σαν πελάτες και ανώνυμα αξιολογούν την εξυπηρέτηση και την αποτελεσματικότητα των υπαλλήλων, καθώς και τη λειτουργία της επιχείρησης, την τήρηση των αρχών λειτουργίας, το στήσιμο του καταστήματος και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Η μέθοδος σχετίζεται άμεσα με την αξιολόγηση της εξυπηρέτησης και την ικανοποίηση των πελατών διότι αποτελούν καθοριστικό παράγοντα διαφοροποίησης και διάκρισης μεταξύ των επιχειρήσεων του ίδιου τομέα και ουσιαστικά συμβάλουν στη διατήρηση και πιστότητα του πελατολογίου, καθώς και στη βελτίωση των υπηρεσιών / προϊόντων.

Εκπαίδευση Μυστικών Επισκεπτών

Η πρακτική που ακολουθούμε είναι αρχικά να προσφέρουμε στους ερευνητές/μυστικούς επισκέπτες μια γενική ενημέρωση για τις προδιαγραφές των μυστικών επισκέψεων και του εκάστοτε ερευνητικού προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ενημέρωσης, στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε μια ομάδα ερευνητών και εποπτών/συνοδών που στρατολογούνται για ολόκληρη τη διάρκεια της μελέτης.

Προτείνουμε στους ερευνητές να υιοθετήσουν το θέμα σαν να ήταν δικό τους, δηλαδή τους ζητάμε να ακολουθήσουν όλα τα βήματα σαν να ήταν πραγματικοί πελάτες της συγκεκριμένης αγοράς.

Κάθε ερευνητής/μυστικός επισκέπτης παρακολουθεί εκπαίδευση που αποτελείται από δύο στάδια και στο οποίο συμμετέχουν και οι επόπτες/συνοδοί :

Παρουσίαση της μελέτης: γενικές και ειδικές οδηγίες, εξήγηση κάθε σεναρίου και των απαιτήσεών του, εξήγηση της αξιολόγησης/συμπλήρωση ερωτηματολογίου.

Προσομοίωση: εκτέλεση των σεναρίων, προσομοίωση μιας πραγματικής επίσκεψης, πρακτική εξάσκηση.

Δράσεις

ΔράσειςΗ HRH συμμετείχε στην εκδήλωση του ΣΕΔΕΑ ”Research Reveals” που έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή την Τετάρτη 15/9/2010..

Η Εφαρμογή

The ApplicationΠροσφέρουμε συγκροτημένη έρευνα που εστιάζεται στις ανάγκες του πελάτη.

Για την εταιρία μας αυτό σημαίνει:

Περισσότερα...

Τρέχουσα Έρευνα

Τρέχουσας ΈρευναΗ HRH διεξάγει συνεχώς νέες έρευνες στις οποίες καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν, αν θέλεις μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος και να μετέχεις...

Περισσότερα...

Go to top